Adauga banc Adauga poza
Sport Jocuri

NewsletterAboneaza-te la distractie!
Top utilizatori
Linkuri

Poza zilei

Femeia ideala Femeia ideala Arhiva poze

Citate

Piatra de incercare a caracterului omenesc este timpul.
Menandru
Categorie:
Omul

Statistici

Persoane online: 22
Total vizitatori: 16793749
| |Categoria Doctori contine 298 bancuri
<<< Bancul precedent
Analize complexe
Bancul urmator >>>
Leac neasteptat
Ouale murdareL-au internat pe moș la spital.
Mătușa a venit să-l vadă, i-a adus niște ouă proaspete, direct din cuibar, cu găinaț și pene pe ele... Borcanul cu ouă, l-a pus pe noptiera de lângă pat.
Medicul, în timp ce făcea turul pacienților, vede ouăle în borcan, cheamă asistenta medicală și-i spune să-i spele ouăle pacientului din salonul nr.7.
Asistenta, fără a pune întrebări tâmpite, îl pune pe moș în scaunul cu rotile, îl duce la baie, și-i spală ouăle. După spălare, îl aduce în salon. Ăsta stupefiat, se gândește - baba lui, toată viața nu i le-a luat nici macar în mână, dar aici, fete tinere i le-au spălat. Șocat.
Dimineața, medicul iarăși face turul pacienților, vede borcanul cu ouă, cheamă asistenta medicală și o ia la rost - că nu i-a spalat bine ouăle moșului.
Asistenta stupefiată, se gândește că moșul o fi mare persoană de s-a plâns medicului că nu i le-a spălat bine. Iarăși îl pune în scaunul rulant și hai la spălat: i le spală cu șampon, cu gel de duș...
În salon, moșul își întreabă colegii: «Vouă vă spală ouăle?» - «Nu, deloc!!» Moșul, șocat.
Dimineața, aceeași situație, turul pacienților, ouăle murdare...
Medicul, supărat foc, începe a striga la asistenta de se auzea și în celelalte saloane - că nu îți pasă de muncă, nu asculți deloc ordinele mele!!! Asistenta stupefiată, nu mai știe ce să facă, îl pune în scaunul cu rotile și le spală, le rade, le dă cu cremă și-l aduce în salon. Tocmai atunci, intra baba lui pe ușă. Moșul, cu voce tremurătoare îi spune: «Salvează-mă te rog, ia-mă de aici mai repede. Ăștia mă pregătesc de operație. Vor să mă castreze!!» Abia după acest strigăt, lucrurile s-au clarificat.
Trimis de cosmin
Trimite pe messenger Trimite pe messenger
Statistici banc
2 voturi. Medie nota: 1.50
1 2 3 4 5
Voteaza bancul!
Trimite unui prieten
Adresa ta:
Adresa prietenului:

Filme alese aleator

Poze alese aleator